TOURS TRANSFER LASITHI



Jacob Tsourounakis
ΕΙΜΕΙΛ .  jacobtaxi@hotmail.com
 https://www.facebook.com/messages/t/jacob.tsourounakis https://www.facebook.com/messages/t/jacob.tsourounakisΥπηρεσίες ταξί · Ταξιδιωτική υπηρεσία · Εταιρεία ταξιδιών
  


Ο νομός Λασιθίου, είναι ο ανατολικότερος νομός της Κρήτης και βρέχεται από το Λιβυκό, το Κρητικό και το Καρπάθιο Πέλαγος. Είναι ένας τόπος γεμάτος αντιθέσεις, με άγρια βουνά, καταπράσινες πεδιάδες και γραφικά χωριά. 

Στο νομό Λασιθίου υπάρχουν τρεις μεγάλες πόλεις: ο Άγιος Νικόλαος, η Ιεράπετρα (ή Νύμφη του Λιβυκού) και η Σητεία. Σήμερα, θεωρείται ένα από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς στην Ελλάδα, καθώς καλύπτει πληθώρα απαιτήσεων. Επισκεφθείτε το Λασίθι και αφεθείτε στη μαγεία της Κρητικής υπαίθρου.
ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο Άγιος Νικόλαος είναι η πρωτεύουσα Νομού Λασιθίου. Αναπτύχθηκε πάνω στην αρχαία πόλη «Λατούς προς Καμάρα», η οποία ήταν χτισμένη σε προγενέστερη μινωική θέση.
ΣΗΤΕΙΑ
Ήτις ή Ητεία, ονομαζόταν η αρχαία πόλη της ανατολικής Κρήτης. Ήταν επίσης πατρίδα του Μύσωνα (ένας από τους επτά σοφούς της αρχαιότητας).


ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
Η νοτιότερη πόλη της Ευρώπης, με το ηπιότερο κλίμα, η Ιεράπετρα είναι ένας τόπος που ενδείκνυται για μαγευτικές διακοπές. Περπατήστε στα γραφικά σοκάκια της Κάτω Μεράς και κολυμπήστε στις μοναδικές παραλίες Μακρύ Γιαλού και Μύρτου.

ΕΛΟΥΝΤΑ
Από τα ωραιότερα τουριστικά θέρετρα της χώρας, με υπέροχες παραλίες και μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες.



ΒΑΪ
Είναι το μεγαλύτερο σε έκταση και μοναδικό σε ομορφιά φοινικόδασος στην Ευρώπη.


ΔΙΚΤΑΙΟ ΑΝΤΡΟ
Στην άκρη του χωριού Ψυχρό αρχίζει η ανάβαση για το σπήλαιο, όπου κατά τη μυθολογία γεννήθηκε ο Δίας.


                                   
   ΣΠΙΝΑΛΟΓΚΑ
Η Σπιναλόγκα είναι ένα μικρό νησάκι το οποίο κλείνει από τα βόρεια τον κόλπο της Ελούντας στην Επαρχία Μεραμπέλλου του νομού Λασιθίου Κρήτης.



ΝΗΣΟΣ ΧΡΥΣΗ
Νησάκι απέναντι ακριβώς στην Ιεράπετρα, με την οποία συνδέεται με μικρά εκδρομικά σκάφη. Έχει πολύ όμορφες παραλίες με κέδρα.


ΜΟΝΗ ΤΟΠΛΟΥ
Το μοναστήρι της Παναγίας Ακρωτηριανής είναι από τα σπουδαιότερα και τα ιστορικότερα της Κρήτης. Μετονομάστηκε σε Τοπλού στην Τουρκοκρατία γιατί διέθετε από την εποχή της Ενετοκρατίας ένα κανόνι (στα τουρκικά τοπ) και είχε φρουριακή μορφή.


ΚΑΤΩ ΖΑΚΡΟΣ
Μικρό ψαροχώρι στη Βορειανατολική πλευρά της Κρήτης. Διαθέτει υπέροχη αμμώδη παραλία και πολλές ψαροταβέρνες.